Crema pasticcera

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 100 gr cukurs
  • 75 gr miltu
  • 500 ml piena
  • Citrona miza vai vanila

Pagatavošana

20 min.
  1. Atdala olas dzeltenumu no olas baltuma.(Tiks izmantots tikai olas dzeltenums). Olas dzeltenumu saputo ar cukuru kamer sanak viendabiga,staipiga masa. Tad pievieno miltus,kartigi samaisa. Ja sanak parak biezs tad pievieno 2-3 edamkarotes auksta piena.
  2. Uzkarse pienu pievienojot vanilu vai citrona mizu (apm vienu treshdalu no citrona). karse (uz maza uguns lai ilgak,lai citronu miza atdod vairak aromata) bet ne vara.
  3. Kad piens karsts,iznem citronu mizas. Nonem no uguns. Tad maisot pa druskai lej ieksha sagatavoto olas dzeltenumu. Neparstajot maisiit. Kad visspievienots,uzliek uz maza uguns un maisa kamer paliek biezs.
  4. Sanakuso kremu nokash caur sietinu(ar ne parak maziem cauruminiem,savadak neies cari). Tad kremu ieliek traucinja un parklaj a plevi. Ieliek ledusskapi atdzist.
  5. Shi ir italju recepte.
  6. Tas buus vienai,divam personam.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti