Sākums > Receptes > Uzkodas

Kabacis rīta svārkos

2006. gada 5. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Kabacis rīta svārkos uz ir ļoti gards un piesien dūšu brokastīs, taču to var pasniegt arī kā jauku uzkodu.
Pagatavošana
130 min
1. Kabačus nomizo, sagriež šķēlēs.
2. Sakuļ olas un tajās apvārta kabaču šķēles - to dara tieši pirms cepšanas.
3. Cep sakarsētās taukvielās - pamatā eļļā, bet ar drusku sviesta - aromātam.
4. Krējumu sajauc ar sasmalcinātām dillēm, saspiestu ķiploku, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
5. Kabaču šķēles atdzesē, tad veido "tornīšu" - starp katru šķēli iesmērējot nedaudz krējuma masas.
6. Uz pāris stundām ieliek leduskapī, lai garšas savelkas.

Labu apetīti!

Foto: Depositphotos.com
Uz augšu