Kuņģu mērce

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 liellopu kuņģis
  • 1 sīpols
  • 1 -2 ēd.k. kviešu miltu
  • Nedaudz sviests
  • 5 ēd.k. tomātu biezeņa
  • Buljons
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Kuņģi iztīra, izmazgā liek karstā ūdenī un uzvāra.
  2. Tad ūdeni nolej un tam uzlej svaigu ūdeni, piemet sāli un vāra kuņģi mīkstu.
  3. Sviestā apcep sagrieztu sīpolu, pieliek miltus, pielej buljonu un uzvāra.
  4. Pieliek sīki sagrieztu novārītu kuņģi, sāli, piparus un tomātu biezeni.
  5. Uzkarsē.
  6. Pasniedz ar kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni