Kartupeļu un zivju sacepums

5 1

Sastāvdaļas

  • 5 vārīti kartupeļi
  • 500 g zivju filejas
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 2 tējkarotes sinepju
  • 2 olas
  • 1 gl. krējuma
  • Eļļa
  • Pētersīļu zaļumi
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivju fileju sagriež garenos gabaliņos, ievieno piparus, pētersīļu zaļumus, sakapātu sīpolu un ķiploku.
  2. Trauku noslēdz.
  3. Kartupeļus sagriež stienīšos, burkānus sarīvē uz smalkās sakņu rīves.
  4. Ietaukotu veidni izkaisa ar rīvmaizi.
  5. Olas sakuļ, samaisa ar krējumu un sinepēm.
  6. Liek kārtām kartupeļus un sagatavoto zivi, kas samaisīta ar rīvētiem burkāniem.
  7. Pārlej olu un krējuma maisījumu, pārliek sviesta piciņas.
  8. Cep cepeškrāsnī 20-30 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni