Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu un zivju sacepums

2006. gada 5. oktobris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Zivju fileju sagriež garenos gabaliņos, ievieno piparus, pētersīļu zaļumus, sakapātu sīpolu un ķiploku.
2. Trauku noslēdz.
3. Kartupeļus sagriež stienīšos, burkānus sarīvē uz smalkās sakņu rīves.
4. Ietaukotu veidni izkaisa ar rīvmaizi.
5. Olas sakuļ, samaisa ar krējumu un sinepēm.
6. Liek kārtām kartupeļus un sagatavoto zivi, kas samaisīta ar rīvētiem burkāniem.
7. Pārlej olu un krējuma maisījumu, pārliek sviesta piciņas.
8. Cep cepeškrāsnī 20-30 minūtes.
Uz augšu