Kartupeļi vīna mērcē

5 1

Sastāvdaļas

  • 8 vārīti kartupeļu
  • 4 ēd.k. eļļas vai sviesta
  • Sīpols
  • 2 ēd.k. miltu
  • Buljons
  • Baltvīns
  • Zaļumi (estragons, bazilika, timiāns, koriandrs, piparmētras, pētersīļi)
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Apcep sasmalcinātus sīpolu, iemaisa miltus, pakāpeniski pielej buljonu un savāra biezu mērci.
  2. Atšķaida, pielejot nedaudz vīna.
  3. Tad pieliek sāli un šķēlēs vai stienīšos sagrieztus vārītus kartupeļus.
  4. Visu izkarsē.
  5. Pasniedz pārkaisītus ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni