Pikantie ābolu salāti

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Neliela sarkano kāpostu galviņa
  • 5 āboli
  • 1 prāvs sīpols
  • 1 ēd.k. cukurs
  • 1 tējk. citrona sulas vai naža gals citronskābes
  • Ķimenes
  • Eļļ, krējums vai majonēze
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostus sašķērē un uzvāra sālsūdenī.
  2. Nokāš.
  3. Ābolus sarīvē prāvās skaidiņās un apslaka ar cirtonu sulu.
  4. Samaisa ar atdzisušajiem kāpostiem.
  5. Pievieno sasmalcinātus sīpolus un šķipsniņu ķimeņu, sāli un cukuru.
  6. Ļauj ievilkties.
  7. Pārlej ar eļļu, majonēzi vai skābu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti