Citrona krēms

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 5 ēd.k. cukura
  • rīvēta citrona miziņa
  • 2 citronu sula (svaigu)
  • 1 pac. želatīna
  • 200g salda krējuma
  • 4 ēd.k. rīvētas šokolādes

Pagatavošana

1 min.
  1. Liek uzbridināt želatīnu
  2. Olu baltumus atdala no dzeltenuma.
  3. Dzeltanumu, citrona miziņu un nedaudz cukura (1 ēd.k.) sakuļ putās
  4. Ūdens peldē uzsilda citronu sulu un izšķīdina tajā uzbriedināto želatīnu un noliek padzist
  5. Olu baltumus sakuļ stingrās putās
  6. Citrona un želatīna masu sajauc ar olu dzeltenumu un iecilā saputotos olu baltumus
  7. Krēmu liek stikla trauciņos un vēsā vietā, lai atdziest. Pasniedz ar putukrējumu un pārkaisītu šokolādi.
  8. P.S. Krēms sanāk skābens!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti