Sauteta spekota zivs ar sieru

3 1

Sastāvdaļas

  • - 1kg zivs(menca,lidaka,zandarts)
  • - 80g dumota speka
  • - 80g sviesta
  • - 200g holandes siera
  • - 1ed.k. kviesu miltu
  • - 3 ed.k. skaba krejuma
  • - sals
  • - 2-3 glazes udens

Pagatavošana

1 min.
  1. - notiritu mencu(lidaku,zandartu)sagriez porciju gabalos(100-200g),parkaisa ar sali un iespeko ar stienisos sagrieztu speki.
  2. - veidne sakarseta sviesta liek zivs gabalinus un cepeskrasni cep 10 minutes, pec tam pielej karstu udeni(udens nedrikst pilniba apnemt zivi)un turpina sautet 15-20 minutes.
  3. - pec tam katru zivs gabalu parkaisa ar sarivetu sieru un vel turpina sautet 5-7 minutes.
  4. - gatavus zivs gabalinus iznem no merces,saliek trauka.
  5. - izkarsetus miltus iemaisa skaba krejuma,atskaida ar nedaudz sautejuma skidruma,tad pievieno sautejuma skidrumam un vara 5 minutes.
  6. - pasniedz ar varitiem kartupeliem,merci,siltiem biesu salatiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni