Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sauteta spekota zivs ar sieru

2006. gada 26. septembris
Foto: agnese mikkonen
Pagatavošana
1 min
1. - notiritu mencu(lidaku,zandartu)sagriez porciju gabalos(100-200g),parkaisa ar sali un iespeko ar stienisos sagrieztu speki.
2. - veidne sakarseta sviesta liek zivs gabalinus un cepeskrasni cep 10 minutes, pec tam pielej karstu udeni(udens nedrikst pilniba apnemt zivi)un turpina sautet 15-20 minutes.
3. - pec tam katru zivs gabalu parkaisa ar sarivetu sieru un vel turpina sautet 5-7 minutes.
4. - gatavus zivs gabalinus iznem no merces,saliek trauka.
5. - izkarsetus miltus iemaisa skaba krejuma,atskaida ar nedaudz sautejuma skidruma,tad pievieno sautejuma skidrumam un vara 5 minutes.
6. - pasniedz ar varitiem kartupeliem,merci,siltiem biesu salatiem.
Uz augšu