Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildītie pipari manā gaumē

2006. gada 22. septembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
50 min
1. Izvāru parasti 2 paciņas rīsu, izlietoju "uz aci" apm pusotras pieliekot klāt svaigai maltajai gaļai + pievienoju kādas garšvielas, piem. "Garšviela maltajai gaļai", buljona kubiciņu. Samaisu rīsus ar malto gaļu tā lai būtu apmēram viendabīga masa. Pipariem izgriežu kātus un izņemu sēklas un šo masu iepildu piparos. Vēlams, lai pipari būtu apm vienāda lieluma (lai stāvus var novietot katliņā). Salieku katliņā un pārleju ar ūdeni, lai visi pipari būtu apsegti ar ūdeni. Vāru min 20. Pēcāk noleju šo ūdeni (patiesībā daudz vitamīnu tur, bet vēl neesmu izdomājusi pielietojumu tam:)) un ieleju paciņu - 0,5l saldā krējuma, kurā pievienoju nedaudz sāli - tas pēc garšas. Pasautēju min 10 un ir gatavs. Mums garšo.
Uz augšu