Sākums > Receptes > Uzkodas

Baklažānu šniceles

2006. gada 20. septembris
Foto: Signa Grase
Pagatavošana
1 min
1. Baklažānus sagriežu gareniski biezās šķēlēs.Apsālu un nolieku uz 20 min ievilkties.Tad tos noskaloju zem auksta ūdens strūklas un noslauku papīra dvielītī.
2. Sieru sarīvēju uz smalkas rīves,sajaucu ar kārtīgi sakultām olām un sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem,sāli,pipariem maltiem.
3. Apviļāju baklažānu šķēles miltos,tad siera-olu maisījumā.Un uz pannas eļļā apcepu katru šķēli no abām pusēm.Nolieku siltā vietiņā.
4. Tomātus iegriežu krusteniski un paturu vārošā ūdenī.Novelku miziņu,sagriežu četrās daļās,izņemu mīkstumu.Mīkstumu sasmalcinu.
5. Uz pannas apcepu izspiestu ķiploka daiviņu un čilli(pievienot ļoti uzmanīgi).Pielieku tomātu gabaliņus,pasālu,pieberu piparus,cukura šķipsniņu un nedaudz etiķi.Tad vēl visu pasautēju:3-4 min.
6. Pasniedzu galdā ar baklažānu šnicelēm.
Uz augšu