Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu biezeņa sacepums

2006. gada 18. septembris
Foto: Shutterstock.com
Kartupeļu biezenis ar gardām desiņām un sieru sacepuma formā - trakoti labi!
Pagatavošana
45 min
1. Nomizo, sagriež un izvāra kartupeļus ūdenī mīkstus. Ieslēdz krāsni, lai sakarst līdz 250 grādiem.
2. Nolej ūdeni un samīca.
3. Uzvāra pienu un iekuļ katrupeļu biezenī.
4. Sagriež desiņas un iemaisa kartupeļu biezenī.
5. Liek kartupeļu biezeni ietaukotā cepešveidnē. Uzkaisa rīvētu sieru.
6. Cep kartupeļu biezeņa sacepumu grila režīmā apmēram 5 minūtes, līdz siers ir glīti brūngans. Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu