Kartupeļu biezeņa sacepums

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg miltainu kartupeļu
  • 300 g piena
  • 1 tējkarote sāls
  • 400 g desiņu vai cīsiņu
  • 100 g rīvēta siera pārkaisīšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizo, sagriež un izvāra kartupeļus ūdenī mīkstus. Ieslēdz krāsni, lai sakarst līdz 250 grādiem.
  2. Nolej ūdeni un samīca.
  3. Uzvāra pienu un iekuļ katrupeļu biezenī.
  4. Sagriež desiņas un iemaisa kartupeļu biezenī.
  5. Liek kartupeļu biezeni ietaukotā cepešveidnē. Uzkaisa rīvētu sieru.
  6. Cep kartupeļu biezeņa sacepumu grila režīmā apmēram 5 minūtes, līdz siers ir glīti brūngans.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni