Sākums > Receptes > Deserti

Ābolrausi mikroviļņu krāsnī

2006. gada 15. septembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Saputo sviestu vai margarīnu ar cukuru, pievieno sakultas olas, sodu, vaniļas cukuru un pienu. Samaisa. Tad, nepārtaucot maisīt, mazām porcijām pievieno miltus. Kārtīgi izmaisa, lej ietaukotā formā, liek mikroviļņu krāsnī un cep pie pilnas jaudas 6-7 minūtes.
2. Ābolus nomizo, izņem serdes, sagriež plānās šķēlītēs, samaisa ar cukuru,miltiem, citronu sulu un kanēli un pārklāj izceptajai plātnei. Drumstalām sajauc sviestu ar miltiem un cukuru, vienmērīgi pārklāj pīrāgu, liek mikroviļņu krāsnī un pie pilnas jaudas cep vēl 8 minūtes.
Uz augšu