Sākums > Receptes > Zupas

Cukini krēmzupa

2006. gada 14. septembris
Foto: Linda Naumova
Pagatavošana
15 min
1. vienu cukini gareniski pārdala uz pusēm un sagriež šķēlītēs. otru sagriež tievās sloksnītēs.
2. notīra un sasmalcina sīpolu
3. cukini sloksnītes apcep katliņā sakarsētās taukvielās. neapbrūnina. pārkaisa ar kariju un čili.
4. miltus sajauc ar skābo krējumu un pievieno cukini. sagatavo dārzeņu buljonu un pārlej cukini un krējuma maisījumam.
5. zupu vāra apm. 5 min.
6. visbeidzot pievieno cukini šķēlītes, sāli un piparus.
7. zupu pasniedz skābo krējumu un maizi. atsevišķi kā piedevu var pasniegt kariju.
Uz augšu