Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kāpostu tīteņi ar sēnēm

2006. gada 13. septembris
Foto: Signa Grase
Pagatavošana
1 min
1. Kāpostgalvu nomazgātu lieku karstā gaisa krāsniņā uz 5 min max temperatūrā.Tad kādas 8 virsējās lapas noņemu veselas,izgriežu kacenu un pārējo sasmalcinu.
2. Sakapāju kubiņos sīpolus un sēnes.Burkānu sarīvēju uz rupjas rīves.
3. Pannā sacepu sīpolu,burkānus un sēnes,pielieku krējumu un pasautēju līdz sāk biezēt.Tad lieku klāt kāpostus un garšas,un pavāru vēl 4-5 min.Kad padziest,iemaisu auzu pārslas.
4. Uz kāpostu lapām lieku gatavo pildījumu un tinu tīteņus,kā parasti.
5. Kārtoju panniņā un pārleju ar tomātu sulas,heresa un krējuma maisījumu.Apsedzu ar foliju un cepu 250 grādos 15-20 min.
6. Vislabāk garšo ar kartupeļiem ceptiem( ar ķimenēm).
Uz augšu