Svaigi štovēti kāposti ar malto gaļu

5 1

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa(cūkas)300.gr
  • Kāpostgalva 1.gab
  • Burkāni 2,gab
  • Sīpoli 2.gab
  • Sāls, smalkie pipari,cukurs,citronskābe

Pagatavošana

1 min.
  1. Malto gaļu ,sīpolu,burkānu kārtīgi sacepam,klāt liekam sagrieztu kāpostu ,garšvielas un izmaisam.
  2. Vāku virsū un sautē uz lēnas uguns,ik pa laikam apmaisot 1.st(nedaudz pielej ūdeni.)Beigās pieliek citronskābi ,cukuru,smalkos piparus.Sautē.
  3. Pasniedz pie vārītiem kartupeļiem.
  4. ĻOTI GARŠĪGI.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni