Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopa gaļas strogonovs ar sēnēm

2006. gada 10. septembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Uz vidēji augstas uguns lielā pannā izkausē sviestu. Pievieno sīpolus un ķiplokus, maisot cep, līdz tie mīksti. Pievieno sēnes, cep divas minūtes.
2. Pievieno gaļas šķēles, cep vienu minūti. Pievieno buljonu, vīnu un citrona sulu. Ļauj uzvārīties.
3. Bļodiņā sajauc miltus un ūdeni, lai veidojas gluda masa. Samazina liesmu zem pannas līdz zemākajai pakāpei. Nepārtraukti maisot, pievieno miltu mikstūru pannai. Lēnām ļauj atkal uzvārīties, visu laiku maisot, līdz mērce ir bieza un gluda. Uzliek pannai vāku un turpina vārīt 5 minūtes.
4. Noņem no uguns, ļauj mazliet padzist, pievieno skābo krējumu. Pasniedz galdā ar piedevām pēc izvēles.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu