Vistas spārniņi alus mērcē

5 1
Vistas spārniņi alus mērcē
Foto: Shutterstock

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg vistas spārniņu
  • 500 g eļļas
  • 0.5 l tumšā alus
  • Milti
  • 4 olas
  • Sāls
  • Garšvielu maisījums
  • Nedaudz maltu sarkano piparu

Pagatavošana

40 min.
  1. Vispirms pagatavo mērci. Bļodā ielej tumšo alu, pievieno olas, sāli, garšvielas. Visu kārtīgi sakuļam, tad pakāpeniski pieliekam miltus.
  2. Mīklai jābūt pabiezai.
  3. Eļļu ielej katlā un uzvāra, tad mīklā apvārtītus vistas gabaliņus liek sakarsētā eļļā. Jāliek eļļā pa četriem, pieciem gabaliņiem, jo cepoties tie ļoti uzbriest.
  4. Jācep, kamēr paliek zeltaini brūni.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni