Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kārtianais sacepums

2006. gada 7. septembris
Foto: Kristīne
Pagatavošana
1 min
1. Ņem kartupeļus, nomizo un sarīvē ar rupjo rīvi, tāpat atsevišķā traukā burkānus un atsevisķi kabaci. Pusi sīpola un visas vistu aknas, kas sagristas nepārāk smalkos gabaliņos sacep, pielik. piparus un sāli. Tad ņem pannu, dzļo, un sāk kārtot pa kārtām, vispirms liek sarīvētus kartupeļus - vienu rindu, tad liek aknas apceptas, tad sīpoli, tomātu, burkānus un kabaci, visu pārskaisa ar sāli un pipariem par virsu uzlej krējumu un majonēzi, tad atkal tāpat var likt kārtām, tad liek cepeškrāsnī un cep kamēr gatavs ( apm. 45 min. ) , kad ēdiens ir gatavs pārlej ar sakultu olu un pacep kamēr ola ir gatava, un tad jau var ēst
Uz augšu