Kūciņa "kartupelis"

3 1

Sastāvdaļas

  • 250 g cepumu
  • 100 g riekstu
  • 2 ēdamkarotes pūdercukura
  • 2 ēdamkarotes kakao
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 /3 glāzes piena
  • 1 ēdamkarote ruma

Pagatavošana

1 min.
  1. Cepumus un riekstu kodolus samaļ. Pūdercukuru sajauc ar kakao, atšķaida ar karstu pienu, pievieno sviestu un visu uzkarsē. Tad atdzesē, pieliek samaltos cepumus un riekstus, pielej rumu un maisa līdz iegūta viendabīga masa. No masas veido bumuļus, apvīļā kakao un pūdercukura maisījumā un noliek vēsumā.

Komentāri

Meitene 2010. gada 9. oktobris 17:44
Vienkārši garšīgi, tikai man bija pa mīkstu, ja ņemtu no ledusskapja viņi būtu stingri, ja stāv uz galda tad pa mīkstu. Domāju ka vajadzētu mazliet vairāk cepumus pievienot.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti