Garshiga vafelju kuuka

3 1

Sastāvdaļas

  • Vafelem
  • 5 olas
  • 1 glaze cukurs
  • 2 glazes miltu
  • 200 g sviesta (vai 2/3 glazes ella)
  • Vanilins
  • Pildijumam
  • Zemenu vai upenu ievarijums (var ari citu)
  • 200 g biezpiens (viena pacina)
  • 200 ml saldais krejums (maza pacina)
  • Cukurs pec garshas (paris karotes)
  • Kanelis

Pagatavošana

30 min.
  1. olas saputo ar cukuru un vanilinu, pievieno kausetu sviestu vai ellu, pec tam iesijaa miltus. visu samaisa, kamer masa klust viendabiga. atstaj ½ h ievilkties. cep vafelju pannaa.
  2. biezpienu izberzh caur sietu, pec tam to iemaisa saputota saldajaa kreejumaa ar cukuru. masai pieber nazha galu kanelja.
  3. gatavas vafeles karto kaudzee vienu virs otras, pa vidu vienai kartai smerejot ievarijumu, otrai kartai biezpiena masu utt. nosledz ar biezpiena masu, kuru var rotat ar augliem, ja velas. liek ledusskapii, apmeram pec paris stundam var est!!!
  4. lai labi garsho! :)

Komentāri

natalija 2014. gada 22. aprīlis 19:03
laba recepte

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti