Cālis pildīts ar kukurūzu un papriku

5 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 Cālis1,5 kg
  • Citrona sula
  • Sāls,pipari,timiāns
  • Pildījumam
  • Maltā gaļa (jauktā) 200 g
  • Žāvētas krūtiņas šķēle
  • Kukurūza konservēta ½ tases
  • Sausās garšv.vistas gaļai
  • Sāls,timiāns
  • 2 tējk milti
  • Paprika sarkana un zaļa ½ no katras
  • 2 -3 tējk sviests apsmērēšanai

Pagatavošana

75 min.
  1. Cāli nomazgāju,nosusinu papīra dvielītī.Ierīvēju ar vesela citrona sulu no iekšpuses un ārpuses.Ārpusīti vēl apsālu,iepiparoju un apkaisu ar timiānu.
  2. Pildījumam malto gaļu izmaļu 2 reizes kopā ar žāvētu krūtiņas šķēli.Sajaucu malto gaļu ar kukurūzu,miltiem,nedaudz sausās garšvielas un paprikas strēmelītēm.
  3. Viegli piepildu cāli,aizšuju un apsmērēju ar sviestu,kas samaisīts ar garšvielām.
  4. Cepu karstā gaisa krāsniņā 200 grādos apmērām stundu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni