Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cālis pildīts ar kukurūzu un papriku

2006. gada 6. septembris
Foto: Signa Grase
Pagatavošana
75 min
1. Cāli nomazgāju,nosusinu papīra dvielītī.Ierīvēju ar vesela citrona sulu no iekšpuses un ārpuses.Ārpusīti vēl apsālu,iepiparoju un apkaisu ar timiānu.
2. Pildījumam malto gaļu izmaļu 2 reizes kopā ar žāvētu krūtiņas šķēli.Sajaucu malto gaļu ar kukurūzu,miltiem,nedaudz sausās garšvielas un paprikas strēmelītēm.
3. Viegli piepildu cāli,aizšuju un apsmērēju ar sviestu,kas samaisīts ar garšvielām.
4. Cepu karstā gaisa krāsniņā 200 grādos apmērām stundu.
Uz augšu