Sākums > Receptes > Uzkodas

Vakara salāti rītdienai

2006. gada 5. septembris
Foto: Anita Akmentiņa
Pagatavošana
1 min
1. Vārītus kartupeļus sagriež paplānās šķēlītēs. Šķēlītes divās kārtās blīvi sakārto dziļā salātu šķīvja apakšējā kārtā.
2. Nākamajā kārtā noklāj ar krējumu un smalki sagrieztām dillēm padarinātu biezpienu( masai jābūt biezai).
3. Nākamajā kārtā liek sīki sakapātu sīpolu
4. ( labāk izmantot saldos sīpolus vai arī noblanšētus parastos, sīpolu daudzumu ieteicams regulēt pašai saimniecei).
5. Nākamajā kārtā liek sakapātu siļķi.
6. Nākamo kārtu blīvi noklāj ar kartupeļu šķēlītēm divās kārtās un pārlej ar majonēzi.
7. Šādi sagatavotus salātus uz nakti ieliek ledusskapī. No rīta sastāvdaļas ir labi ievilkušās un salāti garšo ļoti labi.
8. Pirms likt galdā, uz virsējās kārtas uzbirdina sasmalcinātas dillītes un olu ripuļus.
Uz augšu