Sautēti baklažāni ar dillēm

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 pušķītis svaigu diļļu
  • 1 vidēji liels baklažāns
  • 3 ēdk. saulespuķu eļļas
  • ½ tk. kurkumas
  • ¼ tk. asafetīdas (nopērkama indiešu preču veikalā)
  • 1 glāze ūdens
  • ¾ tk. sāls
  • 1 tk. karija pulra
  • 2 ēdk. medus vai miežu iesala
  • 2 ēdk. citrona sulas
  • 1 tk. koriandra pulvera

Pagatavošana

30 min.
  1. Baklažānu nomizo, sagriežu kubuciņos, liek caurdurī un pārkaisa sāli un liek atsuloties 10 min. Nomazgā dilles un smalki sagriež.
  2. Vidēji lielā katlā uzkarsē eļļu, pievieno kurkumu, asafetīdu, nosusinātu baklažānu, dilles un ūdeni. Katlu apsedz ar vāku un vāra 10 min. uz mērenas uguns.
  3. Pievieno pārējās sastāvdaļas un vāra vēl 5 min.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni