Eksotiskais cālis

5 1

Sastāvdaļas

  • Cālis
  • Marinādei:2-3 ēdk eļļas
  • 2 ēdk konjaka
  • 2 tējk medus
  • 2 tējk karijs
  • Sāls
  • Tase vistas buljona
  • Mērcei un greznošanai
  • Eksotisko augļu kompots(lielā kārba)
  • Marināde
  • Piedevai irdeni vārīti rīsi

Pagatavošana

40 min.
  1. Gatavo marinādi,iesmērē cāli no ārpuses un iekšpuses.Liek marinēties.Pietiek ar stundu.Ņem laukā,nedaudz apsāla. Cep karstā gaisa krāsniņā 40 min vismaz 200 grādos.
  2. Mērci gatavo no cepeša šķidruma,kompota sīrupa,pievienojot marinādi pēc garšas.Vēl der nedaudz piparu un cukurs.Daļu augļu sagriež kubiņos un pievieno mērcei.Pārējos uz šķivja pasniedz ar cāli un rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni