Cepti pildīti pipari

3 1

Sastāvdaļas

  • Saldie pipari
  • Ap 300 g žāvētas desas
  • Puspaciņa saldētu dārzeņu maisījuma
  • Kārba kausēta siera (var ar zemu tauku %)
  • Paciņa rīvētā Parmas siera
  • 1 ē/k eļļas cepšanai
  • Kaltēts baziliks vai citas garšvielas

Pagatavošana

45 min.
  1. Uz pannas nedaudz apcep smalki sagrieztu desu, tad liek klāt dārzeņus un maisot turpina visu cept, līdz dārzeņi ir pusgatavi. Atdzesē. Kausētā sierā iemaisa Parmas sieru. Kad desa un dārzeņi atdzisuši, samaisa tos kopā ar sieru.
  2. Piparu pākstis pārgriež uz pusēm, izņem sēkliņas. 'Laiviņu' piepilda ar sagatavoto maisījumu. Pāri pārber baziliku, vai citas garšvielas. Pākstis liek uz plāts, kas izklāta ar cepjamo papīru un cepj cepeškrāsnī 200-220 C apmēram 20 minūtes, kamēr siers kļūst zeltaini brūns. Labi garšo gan silti, gan auksti.

Komentāri

Anda Vērpēja 2016. gada 24. maijs 21:51
Ļoti labi! Desas vietā izmantoju šķiņķi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas