Tomāti - ķiploki marinādē

4 1

Sastāvdaļas

  • Nelieli tomātiņi
  • Ķiploki
  • Ūdens
  • Sāls
  • Cukurs
  • Etiķa esence

Pagatavošana

1 min.
  1. Jāizvēlās nelieli tomātiņi, apmēram 3 -4 cm diametrā, ne vairāk.Tomātiņus nomazgā un ar asu nazīti izdobj zaļo serdes daļu un ieliek tajā ķiploka daiviņu.
  2. Sagatavotos tomātiņus sakārto izkarsētās puslitra burciņās.
  3. Sagatavo marinādi - uz litru ūdens ņem ēdamkaroti sāls un deserta karoti cukuru,visu uzvāra un pievieno etiķa esenci pēc garšas.Es lieku tik daudz, lai marināde būtu viegli skābena, jo skābums tiks arī no tomātiem.
  4. Verdošu marinādi uzlej uz tomātiem un burkas tūlīt aizvalcē. Pēc tam burkas saliek zem siltas segas vai spilveniem un patur 24 stundas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi