Sākums > Receptes > Konservējumi

Tomāti - ķiploki marinādē

2006. gada 31. augusts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Jāizvēlās nelieli tomātiņi, vēlams apmēram 3 -4 cm diametrā.
2. Burciņās apakšā liek ķiplokus un pētersīļus ar visiem kātiem, virsū kārto tomātus,
3. Sagatavo marinādi - uz litru ūdens ņem ēdamkaroti sāls un deserta karoti cukuru,visu uzvāra un pievieno etiķa esenci pēc garšas. Es lieku tik daudz, lai marināde būtu viegli skābena, jo skābums tiks arī no tomātiem.
4. Verdošu marinādi uzlej uz tomātiem un burkas tūlīt aizvalcē. Pēc tam burkas saliek zem siltas segas vai spilveniem un patur 24 stundas.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu