Menca (ate) auksta marinade

4 1

Sastāvdaļas

  • Menca (vai ate), vesela, videji liela
  • Etikis (pec garsas)
  • Sals, veseli melnie pipari
  • Lauru lapas (5 gab)
  • Sv.garais gurkis (1 gac), sagriezts loti planas skelites
  • Krejums (250 gr) - pasniegsanai
  • Kartupeli
  • Burkani

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivi nomazga, iztira, sagriez 2-3 cm biezos steika gabalos. Vara udeni (1-1.5l), pievieno sali, piparus, etiki. Tiklidz udens uzvarijies, saliek ieksa zivs steika gabalus un lauru lapas. Uzliek virsu vaku, pagaida, kad atkal uzvaras, nem nost no gazes. Noliek katlu mala, zivs gatava tad, kad marinade katla atdzisusi. Smalki sagrieztajiem gurkiem pagatavo tadu pasu marinadi ka zivij. Atkariba no ta, cik stipri marinetus gurkus velamies, liekam tos marinade. Patiesiba pietiek ar 15 min, bet ta ir gaumes lieta. Atdzisuso marineto zivi pasniedz kopa ar varitiem kartupeliem, burkaniem, marinetajam gurku skelitem un krejumu. Lai labi garso! (P.S.Nerakstu ar garumzimem un mikstinajuma zimem, jo man seit nav latviesu tastaturas).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni