Vareņiki no ukrainas

4 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 ūdens 0,5.l
  • Sāls
  • Ola 1.gab
  • Milti
  • Eļļa ,cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Veidojam mīklu,1.st.noliekam lai pastāv.Veidojam desas formu un sagriežam mazos gabaliņos.
  2. Mīkla,nedrīkst būt pārāk cieta.
  3. Pildījumi visdažādākie:salda biezpiena,
  4. ķiršu,ābolu( rīvētu)
  5. biezāka ievārījuma.u.t.t.
  6. Cep sakarsētā eļļā.Uzmanīgi ,lai nesadeg.Kad eļļa
  7. kārtīgi sakarsusi uguns liesmu samazinām.Lai jums
  8. izdodas.Pārkaisam ar pūdercukuru.Ļoti garšīgi.
  9. Var arī cept bez pildījumiem.

Komentāri

! 2016. gada 6. jūlijs 11:13
Vareņikus necep,bet vāra viegli sāļā ūdenī.Jūsu receptei,vismaz ar Ukrainu,nav nekāda sakara!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti