Ābolu čipši

5 1

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Cukurs
  • Kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomazgā un sagriež plānās šķēlītēs. Saliek uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepjamo papīru. Tad šķēlītes pārkaisa ar cukura un kanēļa maisījumu (uz 1 ē/k cukura pustējkarote kanēļa). Kaltē 140-150 C apmēram 1-1,5 stundas, līdz šķēlītes kļūst zeltaini brūnas.

Komentāri

viktorija 2014. gada 9. februāris 09:37
Man vienmër gribas cipsus
vik 2013. gada 2. oktobris 09:17
Biju augļu žāvētājā arī pēc tāda pat principa žāvējis, tikai vnk plānās šķēlītēs sagrieztus ābolus bez garšvielām.. bet izkaltēti galīgs sausi... tie tiešām ir kraukšķīgi un garšīgi!
Gija 2012. gada 22. novembris 15:42
Vai šādi pagatavotus čipsus var uzglabāt arī ilgāk?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas