Fritēts kamambēra siers

3 1

Sastāvdaļas

  • 250 g Kamambēra siera
  • 12 - 16 valriekstu kodolu
  • 2 - 3 ēdamkarotes miltu
  • Olas baltums
  • 50 g rīvmaizes
  • 500 ml eļļas fritēšanai

Pagatavošana

15 min.
  1. Siera ripulīšus sagriež 12-16 trīsstūra gabaliņos.
  2. Katrā siera trīsstūrītī iespiež valrieksta kodola gabaliņu.
  3. Katru siera trīsstūrīti uzdur uz dakšiņas, apviļā miltos un iemērc viegli sakultā olas baltumā.
  4. Tad siera gabaliņus apviļā rīvmaizē.
  5. Sakarsētā eļļā liek sagatavotos siera gabaliņus un vāra zeltainus. Katru fritēto siera gabaliņu liek uz salvetes un notecina eļļu.
  6. Fritēto sieru pasniedz karstu, var pievienot brūkleņu ievārījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas