Biezpiena spilventiņi

5 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 biezpiens 0,5 kg
  • 0.5 margarīns cepšanai 0,5 kg
  • Olas 1gb
  • Citrons 1gb
  • Sāls
  • 1.2 milti kviesu a/l 1,2-1,4kg
  • Vanilīna cukurs 10gl
  • 0.3 cukurs 0,3 kg

Pagatavošana

30 min.
  1. Biezpienu izberž caur sietu pievieno mīkstas konsistences margarīnu(neizkausēts)olu,citrona miziņu rivetu,sāli,vanil.cukuru,un miltus visu samica viendabīgā masā.MīKLU IELIEK LEDUSSKAPī UZ 10 MIN.Mīklu izrulē aptuveni 4mm izspiež aplīšus , katru apliti apviļā cukurā un pārloka uz pusēm un vēlreiz uz pusēm saspiež ciešak ārējo stūriti.Cep 220 grādos līdz gatavībai.

Komentāri

ina fominova 2009. gada 22. jūlijs 14:35
Milti vismaz 3 reizes par daudz, un piemirsts par pusteejkaroti dzeramaas sodas. Shaadi cepot, tie nebuss spilventinji, bet gan kaut kas ciets un grauzhams.
Es shos cepumus cepu, nepievienojot cukuru miilkai, bet paarloku apliiti uz puseem, iemeercu brrio galu cukuraa, veelreiz paarloku un virsu atkal iemeercu cukuraa. Taa kaa iisto cukura daudzumu nevaru noteikt, bet 300 grami cukura uz 500 gramiem biezpiena??? tas man ari shkjiet diezgan daudz par daudz.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti