Cepti svaigie kaposti šarmas gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • Svaigs neliels kāposts (labak ņemt mazu galviņu, tad kāposts gardāks)
  • Sviests (pus paciņa)
  • Dilles
  • Sāls (šķipsniņa)

Pagatavošana

20 min.
  1. Kāpostu (mazu) sagriež smalki, bet nerīvē, tad ir cita garša. Uz pannas izkausē sviestu, liek iekšā sagrieztos kāpostiņus un apbrūnina. Kad tas darīts minūtes 5, tikai tad pievieno sāli un turpina cept vēl 5 min. Tad pievieno smalki sagrieztas dillītes un cep atkal visu kopā pastāvīgi maisot, lai visi kāposti būtu vinmērīgi zeltaini brūni.
  2. Pasniedz ar krējumu...var ēst ari vienus pašus vai kopā ar citu ēdienu, piem jaunajiem kartupeļiem vai gaļu!
  3. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni