Cūkgaļas - kabaču kotletes

4 1
Cūkgaļas - kabaču kotletes
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas, liesas cūkgaļas
  • 2 nelieli sīpoli
  • Neliels kabacis ( ap ½ kg)
  • 3 olas
  • 2 baltmaizes šķēles
  • Ķiploks
  • Zaļumi (pēc izvēles)
  • Sāls
  • Eļļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Kabaci uz smalkās skaidiņu rīves sarīvē, uzber sāli, lai atdalās sula. Lieko sulu notecina.
  2. Malto gaļu sajauc ar kabaci un pieliek:
  3. sīki sagrieztus sīpolus un zaļumus,vcaur spiedi izspiestu ķiploku (pēc valadzības), izmērcētu baltmaizi bez garozas, sakultas olas, sāli (pēc vajadzības) un visu kārtīgi samīca viendabīgā masā.
  4. Veido kotletītes un cep eļļā.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aina 2011. gada 23. oktobris 09:08
Baltmaizes vietā izmēģināju rīvmaizi, iznāca labi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni