Trauslā kūka 2

5 1

Sastāvdaļas

  • 600 g miltu
  • 500 gsviesta vai margarīna
  • 150 g piena
  • 50 g pūdercukura
  • Krems
  • 1 bundīņa iebiezināta piena
  • 300 g sviesta
  • Vaniļas cukurs

Pagatavošana

40 min.
  1. Uz galda izsijā miltus,virsū uzliek sviestu un ar nazi sakapā.Iegūto masu saspiež klaipiņā un liek saldētavā uz 10-15 min. Tad sadala trijās daļās,izveltnē,liek uz pannas un cep 200-220grādos 20-25min.
  2. Krēms;
  3. sviestu saputo pievieno kondensēto pienu ,vaniļas cukuru,visu kārtīgi saputo.iegūto masu smērē starp kārtām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize