Jāņogu rausis

3 1

Sastāvdaļas

  • 700 g miltu
  • 5-6 olas
  • 300 g cukura
  • 1.5 glāze/s jāņogu
  • 3 tējk. kanēļa
  • 300 g margarīna vai sviesta

Pagatavošana

60 min.
  1. Miltus ieber bļodā, izveido bedrīti, ieliek piciņās sviestu, cukuru, olu dzeltenumus, visu samīca.
  2. Mīklu uzliek uz plāts, sadursta ar dakšiņu un cep.
  3. Tikmēr olu baltumus saputo, pieliek mazliet sāls, 5 ēdamkarotes cukura, 3 tējkarotes kanēli. Lēni iemaisa ogas.
  4. Visu uzliek izceptai mīklai un liek vēlreiz cepties. Vajadzētu ieslēgt augšējo uguni, lai virsa apbrūninātos.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize