Tomātu salāti pie gaļas ēdieniem

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 3 kg tomāti
  • 0.5 kg sīpoli
  • 1 glāze cukurs
  • 9 tējkarotes sāls
  • 2 ēdamkarotes etiķa esence

Pagatavošana

60 min.
  1. tomātus noblanšē ( aplej ar vārošu ūdeni, novelk miziņas, izgriež aizmugures), liek katlā un saspiež putrā. uz lēnas uguns vāra 30 minūtes.
  2. sīpolus sagriež gabaliņos, pievieno tomātiem un turpina vārīt vēl 10 minūtes.
  3. pievieno cukuru, sāli, etiķa esenci, pavāra 5 minūtes.
  4. karstu pilda burciņās, aizvāko.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti