Krutmātes torte

2006. gada 16. augusts
Foto: Laine Birkerte
Pagatavošana
30 min
1. ieberiet želantīnu bļodiņā uzlejiet ūdeni. laujat lai uzbriest.
2. Nomizojiet apelsīnus. Notīrat arī baltās miziņas. Sagriežat apelsīnus palielos gabaliņos.
3. Saplucinat palielos gabaliņos 2 kūku ripas.
4. apelsīnu un kūku gabaliņus sajaucat kopā un ievietojat palielā bļodā vai kūku formā.Pierīvējat 1 apelsīna miziņas oranžo daļu.
5. Saputojat saldo krējumu ar cukuru un vaniļu.
6. Uzkarsējat želantīnu, kamer viņš izšķīst, neļaujat uzvārīties.Visu laiku maisat.
7. Uzkarsēto želantīnu pievienojat putukrējumam un sajaucat.
8. Putukrējumu iecilājat pie apelsīniem un kūkas. Tas jādara veikli!
9. Virsū uzliekat atlikušo kūkas ripu.
10. Kūku ievietojat ledusskapī vai kaādā citā vēsā vietā uz 2 - 3h, lai sastingst.
Uz augšu