Rencēnu salāti

3 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 paredzēts septiņām 0,5 l burkām
  • Gurķi
  • Sīpoli (pēc izvēles)
  • 5 glāzes ūdens
  • 1 glāze cukurs
  • 1 glāze etiķis 9%
  • ½ glāze eļla
  • 2 ēdamkarotes sāls
  • Garšvielas pēc katra gaumes (pipari, dilles, laurlapas)

Pagatavošana

60 min.
  1. Nemizotus neliela izmēra gurķīšus sagriež ripiņās, sagriež sīpolus ripiņās, kopā ar garšvielām pilda sterilās burkās.
  2. Ūdeni, cukuru, sāli eļļu uzvāra, pielej etiķi un lej burkās uz gurķiem.
  3. Pasterizē 5 minūtes 80 grādos (pēc Celsija), aizvalcē un atdzesē uz vāciņiem (burkas "kājām gaisā").

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi