Sākums > Receptes > Deserti

Sētijas saldais.(bērnudienu atmiņas)

2006. gada 15. augusts
Foto: Gita Mārtiņsone
Pagatavošana
1 min
1. Cepumus salauž sīkos gabalos un nedaudz aplej ar pienu, lai tie kļūst mazdrusciņ mīkstāki.
2. Saputo saldo krējumu.
3. Ņem saldo ēdienu trauciņus un kārto kārtas:
4. pirmā kātā liek cepumu masu,otrā kārtā uz cepumu masas liek ābolu biezeni,trešā kārta-putukrējums.Visam pa virsu uzber sarīvētu šokloādi.
5. Liek trauciņus uz kādu laiku ledusskapī pastāvēt un tad pasniedz.
6. P.S. Ābolu biezeņa vietā var lietot blenderētus augļus, piemēram, banānus.Var arī kādu ievārījumu.
Uz augšu