Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas aploksnītes ar pildījumu

2006. gada 15. augusts
Foto: Gita Mārtiņsone
Pagatavošana
1 min
1. Sakarsē uz pannas eļlu un liek cepties tievās strēmelītēs sagrieztu vai sarīvētu svaigo kāpostu, pievieno rīvētus burkānus un sakapātu sīpolu.Kad viss ir kārtīgi sacepies, pieliek 1 kārtīgu karoti tomātu pastas vai tomātu mērces.Visu vēl kopā pasautē un noņem no pannas.
2. Izvāra paciņu rīsus un iejauc kopā ar šo masu.
3. Izklapē vistas filejas. Ar karotīti ņem iepriekš sagatavoto masu un kārto filejas vidū,aizloka tā, lai izveidotos tāda kā vistas filejas aploksnīte ar pildījumu.
4. Apviļā aploksnīti miltos un olā un liek cepties uz sakarsētas eļlas pannā, kārtīgi apcepjot no visām pusēm.
5. Vislabāk pasniegt kopā ar svaigiem salātiem, kas atsvaidzina, joēdiens pats ir diezgan sātīgs un barojošs.
Uz augšu