Vīnes desiņu un kartupeļu zupiņa

4 1

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi 1kg
  • Burkāni 2gab
  • Selerija gab no saknes
  • Puravs pavisam neliels
  • Sīpols
  • Buljons 1l
  • 0.5 Saldais krējums 0,5 pac mazās
  • Baltmaize dažas šķ
  • Sviests
  • Vīnes desiņas pēc izvēles8gab

Pagatavošana

1 min.
  1. Saknes sagriež kā parasti kubiņos un kopā ar dažām desiņām savāra buljonā līdz tie mīksti.Blenderī sastrādāju biezenī.Pieleju saldo krējumu,pielieku sāli ,piparus.Vēlreiz vajadzētu uzvārīt.
  2. Sviestā sacepu baltmaizes gabaliņu un desiņas(atliktās) brūnas,sīpolu zeltainu.
  3. Pasniedzot pārkaisa katram šķīvī.
  4. Ātri un ļoti sātīgi.

Komentāri

Juris 2013. gada 17. janvāris 22:50
Nezinu, kas ar to kartupeļu zupiņu, bet šī desiņa ir āda tā to var nosaukt, ieliku katliņā uztru pusi, soja jūtama nenormāli nu cik ir ēsti Rakveres cīsiņi, tad neiesaku šīs desiņas, bet tas ir mans personigais viedoklis, starpcitu Maximā par 3.49kg pirku - nu pilnīgs sviests!vāru -desa sašķīst un izgriežās uz o

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas