Befstroganovs no teļa gaļas

4 1

Sastāvdaļas

  • 0.5 Teļa mīkstums (bez cipslām un taukiem)0,5 kg
  • Sīpols
  • Baravikas (var aizstāt ar šampinjoniem) kādus 200 g
  • Sviests 50 g
  • Baltais vīns (kāds ir) 150 ml
  • Salds ķrējums 1 gl
  • Milti 2 ēdk
  • Sāls, pipari,svaigs timiāns

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu nomazgāju,nosusinu un sagriežu tievās strēmelītēs.Apkaisu ar sāli, pipariem un apviļāju miltos.Sīpolu un sēnes jāsagriež skaistos kubiņos.
  2. Visu sabrūninu karstā sviestā uz pannas.Gaļu ņemu laukā,pieleju vīnu un sēnes un sīpolus nedaudz pavāru.Tad pieleju saldo kējumu.Pielieku garšvielas un dažas timiāna lapiņas.Gaļu salieku atpakaļ un pavisam lēni vēl pasautēju.Uzvārīt vairs nevajag.
  3. Pasniedzu ar vārītu kartupeļu plāceņa gabaliņiem.Iepriekš novārītiem,sarīvētiem un uz pannas saceptiem plācenī no abām pusēm.

Komentāri

annij auzina 2010. gada 19. septembris 16:46
garsigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni