Ābolu pīrāgs ar svaigu ogu mērci

4 1

Sastāvdaļas

  • Pīrāgām
  • 120 g ābolu
  • 50 g kārtainās mīklas
  • 50 g cukura
  • 1 g kanēļa
  • Mērcei un rotāšanai
  • 10 g brendija
  • 75 g saldējums
  • 50 g svaigu kazeņu
  • 50 g svaigu zemeņu
  • 2 g piparmētru
  • 10 g pūdercukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolu nomizo.
  2. Izkausē cukuru nelielā ūdens daudzumā un karstu pārlej āboliem.
  3. Izrullē kārtaino mīklu un pārliek pāri glazētajiem ābolam.
  4. Liek cepties 200 grādu temperatūrā, līdz mīkla kļuvusi zeltaini brūna.
  5. Zemenes un daļu kazeņu izberž caur sietiņu, pievieno brendiju.
  6. Gatavo pīrāgu noņem no pannas, liek uz šķīvja - tā lai ābols būtu virspusē.
  7. Uz ābola liek saldējumu, kuram pārlej zemeņu un kazeņu mērci.
  8. Dekorē ar piparmētru lapiņām, pūdercukuru, svaigām kazenēm un izkausētu šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize