Mājas kūka. 2

4 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 2 olas
  • Glāze kefīra
  • Pustējk. sodas
  • Gl. cukura
  • 2 gl. miltu
  • Pildījums
  • 1 kg ābolu
  • 200 g skāba krējuma
  • Cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas ar cukuru saputo, pievieno izsijātus miltus, kefīru un sodu.
  2. Ar taukvielām ieziestā formā liek kārtu ar sagrieztiem āboliem, pārlej ar sagatavoto mīklu, virsū atkal liek ābolu kārtu.
  3. Pārkaisa ar cukuru, pārziež ar plānu kārtu skābā krējuma.
  4. Cep aptuveni 20 minūtes (gatavības pakāpi pārbauda ar koka irbulīti).
  5. Ābolu vietā var ņemt rabarberus, bumbierus vai pat biezpienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize