Ābolu zapte (lētā)

3 1

Sastāvdaļas

  • 5 kg nomizotu ābolu (vēlam antonovka vai rudens dzidrie)
  • 1 kg cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. nomizotus šķēļitēs sagrieztus ābolus pārkaisa ar 1 kg cukura un atstāj uz nakti ievilkties. rītā liek vārīties. no brīža, kad sāk vārīties vāra vēl 10 minūtes. karstu pilda burciņās.

Komentāri

Natālija 2014. gada 1. oktobris 09:46
Stāv arī ziemā? Jeb tas vairāk kā ātri ēdamais? Dzīvoju dzīvoklī bez pagraba man svarīgi lai kārtīgi sagatavots.
ankis 2009. gada 11. augusts 13:59
VAR VĀRĪT PĒC PĀRIS STUNDĀM ,NAV JĀGAIDA LĪDZ RĪTAM

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi