Cūku pupas jaunmodīgi un gardi

3 1

Sastāvdaļas

  • Cūku pupas
  • Majonēze
  • Sāls
  • Ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. Izvāra cūku pupas pākstīs.
  2. Servē uz liela šķīvja izlobītas pupas, majonēži, sāli.
  3. Ņem pupu pirkstos , nokož galiņu, pamērcē pupu sālī un majonēzē un izsūc, miziņu noliek lielā šķīvja tālākajā malā!
  4. Viesībās tā nedarīsim, bet savā nodabā garšīga paēšana garantēta.
  5. var ēst gan karstas gan aukstas!
  6. Piedzer paniņas, kefīru vai ko gribi!

Komentāri

Kaiva Enina 2009. gada 25. jūlijs 16:36
Paldies par informaciju, tas tak ir fors ediens. Es ilgi mekleju par to informaciju.Man prieks ka tas ediens nav aizmirsts.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas