Sākums > Receptes > Zupas

Vistas zupa ar šampinjoniem

2006. gada 7. augusts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Vistas gaļu sagriež mazos gabaliņos, sasmalcina sīpolu un ķiploku - visu kopā, sakarsētās taukvielās strauji apcep, pārber ar garšvielām vistas gaļai. Ber katliņā.
2. Notīra burkānus, sarīvē un ber pie gaļas. Pārlej ar ~ 2 l ūdens un liek vārīties.
3. Pievieno piparus, lauru lapu, sāli.
4. Pa to laiku nomizo un sagriež kartupeļus, pievieno zupai.
5. Notīra šampinjonus, sagriež, uz pannas viegli apcep un arī pievieno zupai. Visu kopā vāra līdz visi dārzeņi un gaļa gatavi.
6. Gatavošanas beigās iemaisa kausēto sieru, maisa, līdz izkusis. Uzkarsē un ņem zupu nost no uguns.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu