Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista grilēšanai straujā marinādē

2006. gada 7. augusts
Foto: Andris Ēdējs
Pagatavošana
1 min
1. Bļodiņā iespiežam majonēzi, pievienojam smalki sagrieztus ķiplokus, pieberam klāt garšvielas, tādā daudzumā, lai šī marināde būtu tik sāļa, ka to nav patīkami ēst vienu pašu.
2. Otrā bļodiņā ievietojam vistas stilbiņus, sadurstam tos ar nazi, lai marināde labāk iesūktos. Tad pārlejam stilbiņus ar marinādi un pamatīgi apmaisām.
3. Tālākā darbība atbilstoši apstākļiem. Ja nav laika, tad vistas stilbiņus jau var likt uz grila pēc ~15 minūtēm, bet var arī ļaut tiem ievilkties ilgāku laiku, novietojot tos kādā vēsā vietā.
4. P.S Ar pievienojamām garšvielām var improvizēt kā Jums tīk!
Uz augšu