Pankūkas "baletdejotājas brīvdienas"

3 1

Sastāvdaļas

  • Milti
  • Olas piens
  • Krējuma krēms
  • Ķirši savā sulā
  • Saldais biezpiens
  • Magones

Pagatavošana

1 min.
  1. No miltiem, olām un piena izcep parastās plānās pankūkas. Katru viegli pārziež ar krējuma krēmu. Uz pankūkas malas liek ķiršus savā sulā (nokāstus), ietin, bet ne līdz galam. Tad daļu pankūkas pārziež ar saldo biezpienu (biezpienu samaļ gaļas mašīnā, pievieno cukuru, vaniļu, visu rūpīgi samaisa), atkal ietin.
  2. Atlikušo pankūkas daļu pārziež ar magonēm (iztvaicētām un saberztām ar cukuru) un satin pankūku līdz galam.
  3. Pankūkas izkārto uz šķīvja, sagriež slīpās šķēlēs (rombiņos), virsū pārlej ar krējuma krēmu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize