Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Pankūkas "baletdejotājas brīvdienas"

2006. gada 5. augusts
Foto: Evita Andrejeva
Pagatavošana
1 min
1. No miltiem, olām un piena izcep parastās plānās pankūkas. Katru viegli pārziež ar krējuma krēmu. Uz pankūkas malas liek ķiršus savā sulā (nokāstus), ietin, bet ne līdz galam. Tad daļu pankūkas pārziež ar saldo biezpienu (biezpienu samaļ gaļas mašīnā, pievieno cukuru, vaniļu, visu rūpīgi samaisa), atkal ietin.
2. Atlikušo pankūkas daļu pārziež ar magonēm (iztvaicētām un saberztām ar cukuru) un satin pankūku līdz galam.
3. Pankūkas izkārto uz šķīvja, sagriež slīpās šķēlēs (rombiņos), virsū pārlej ar krējuma krēmu.
Uz augšu