Kāpostu pīrāks

4 1

Sastāvdaļas

  • Kāposti
  • Milti
  • 1 /3 paciņas rauga (30gr)
  • 1 tējk cukura
  • 1 gl remdena piena
  • 1 ola
  • ¼ gl augu eļļas
  • Sāls un cukurs pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Raugu pārlej ar siltu ūdeni, pievieno 1 tējk cukura un noliek siltumā. Kad nedaudz uzrūgst, to sajauc ar glāzi remdena piena, olu un augu eļļas. Sāli un cukuru pievieno pēc garšas.
  2. Miltus pievieno tik daudz, lai mīkla veidojas tāda kā biezām pankūkāmdomāta. Atstāj siltumā. Pa to laiku pannā sasautēkāpostus. Kad mīkla būs pacēlusies tieši līdz pusei, to lej ieļļotā pannā, virsū uzmanīgi iskārto kāpostus, pārlej ar atlikušo mīklu un cep cepeškrāsnī gatavu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize